Hem » Talat larm | EN 54 Certifierat » Högtalare UTM » Infällda premium » TOA F-2352SCEN| Infälld högtalare med Hi-Fi kvalitet för talat utrymningslarm

TOA F-2352SCEN| Infälld högtalare med Hi-Fi kvalitet för talat utrymningslarm

Artnr: TF2352SCEN

Beskrivning

TOA F-2352SCEN | Infälld 2-vägs högtalare med Hi-Fi kvalitet och konstant spridning för talat utrymningslarm

TOA:s F-Serie har utformats och konstruerats för att övervinna begränsningar hos konventionella takhögtalare. Ett traditionellt problem har alltid varit den högfrekventa rolloff som resulterat i begränsningar i högtalarnas spridning. TOA:s F-serie ger välbalanserad ljudåtergivning utan diskant dämpning över ett utökad lyssningsområdet tack vare unik och sinnrik konstruktion. TOA F-serien riktar sig till  brukare med mycket höga krav på bra ljudåtergivning. Högtalarna är konstruerade för välljud och har naturlig och exakt återgivning med låg distorsion även på höga ljudtrycksnivåer.

TOA F-serien

 

Designen är tidlös och diskret och smälter lätt in i arkitekturen.

Det gör sammantaget TOA F-serien till en mycket attraktiv produkt för projekt med höga krav på bra ljud för musik och tal i integrerade anläggningar för talat utrymningslarm.
En viktig funktion är att högtalarna har bred och homogen spridning över hela frekvensomfånget. Det innebär att man slipper oönskad diskantdämpning, med vanliga högtalare uppträder hotspots med förändrad ljudbild och ljudtrycksnivå under och mellan högtalarna. Det reduceras mycket markant med F-seriens högtalare och medger att högtalarna kan monteras med längre centrumavstånd.

TOA F-2352SCEN är en högtalare för infälld installation i tak och vägg. Högtalaren är kompakt och har brett frekvensomfång med konstant bred spridningsvinkel med optimerad diffusor. Modelen är utvecklad för innertak med låg luftspalt eller många objekt typ ventilationstrummor som kan försvåra montering. Ljudet är naturligt och välbalanserat för musik och tal och kan höras jämnt över en stor yta. För installationer med krav på basförstärkning finns ljudstrålare typ TOA HB-1 för återgivning av de lägsta oktavbanden.

Egenskaper:
Kompakt premiumhögtalare med konstant spridning
Snygg frontpanel med finmaskigt galler
154mm monteringsdjup
Enkel installation
Ingångsväljare för enkel inställning / ändring av effektläge
Rekommenderas för medelhög takhöjd (2 till 4 m)
Mall för fåltagning medföljer
Som tillval finns avlastningsring för montering i svaga tak HY-RR2
Certifierad enligt SS-EN 54-24