Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Dynacord

 

I mer än 60 år har DYNACORD varit en av de mest innovativa och framgångsrika tillverkarna av professionell ljudutrustning.

Företaget tillverkar högkvalitativa mixers och världens genom tiderna mest framgångsrika mixer med inbyggda slutsteg POWERMATE.

Dynacord högtalare är förknippat med produkter i absolut toppklass oavsett om det är en takhögtalare eller ett stort system för konsertljud.

En stor bredd av elektronik med högsta driktsäkerhet och ljudkvalité som matrixmixrar, högtalarprocessorer, slutsteg och mycket mer.

Dynacord erbjuder högkvalitativa lösningar för allt från enskillda musiker till distribuerade arenasystem. 

Hemsida: www.dynacord.com