Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

CLS LED

CLS är en av europas mest framgångsrika tillverkare och leverantörer av högkvalitativa LED-belysnings produkter.
CLS är ett ungt dynamiskt företag och ingår i en koncern med över 20 års erfarenhet av professionell belysning. Företaget har vi en tydlig bild av vilka produkter som efterfrågas av kunder inom både underhållnings & arkitektur belysning.

CLS LED produkter är mycket moderna och håller en mycket hög europeisk standard i avseende på kvalité och teknik, endast de bästa delkomponenter används. Företaget har stor kunskap, omfattande forskning och produktutveckling för att kunna leverera de bästa produkterna.  

Hemsida: www.cls-led.com