Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

 

Talat utrymningslarm

 

Talat utrymningslarm

Supersonic Svenska AB arbetar med myndighetsanläggningar för talat utrymningslarm. Vi är generalagenter för japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation som sedan 1969 tillverkat anläggningar för talat utrymningslarm och integrerade system. Företaget är en globalt ledande tillverkare med optimerade system efter lokala marknaders regelverk.

TOA Corporation var först i världen med en fullt certifierad apparatlösning för talat utrymningslarm enligt EN 54 och är en aktivt drivande kraft för att öka säkerhet i offentlig miljö. Anläggningar finns för projekt i alla storlekar från lokal detaljhandel till strategiska infrastrukturnätverk.

Supersonic hjälper gärna konsulter med:

-       Projektering och produkt information

-       Norm frågor

-       Integreringsfrågor

-       EASE Evac analyser

Supersonic hjälper gärna kunder med:

-       Projektering och produktinformation

-       Leverans av färdigmonterade rackskåp

-       Dokumentation

-       Driftsättning och inmätning