Hem » Professionell Ljudutrustning » Line Array högtalare » TOA SR-S4 » TOA SR-S4L | Line Array högtalare

TOA SR-S4L | Line Array högtalare

Artnr: TOASR-S4L
Du måste vara inloggad för att köpa produkten. Registrera dig här.

Beskrivning

 

TOA SR-S4L | Line Array högtalare

E-nummer: E62 214 67 

TOA SR-S4 är ett två-vägs line array idealisk för ljudöverföring på långa avstånd. Linjeljudkällan kan valbart delas passivt eller aktivt samt användas för hög impedans applikationer (100V) med tillval av anpassningstransformator MT-S0601.

I TOAs breda sortiment av produkter för ljud förstärkning, spelar SR-S4 line array högtalarsystem en viktig roll för att ge hög ljudkvalitet i medelstora lokaler som kan variera från gudstjänstlokaler, idrottshallar, hörsalar och andra problematiska miljöer. TOA SR-S4 högtalarsystem är konstruerat för att prestera optimalt med ideal ljud spridning i utrymmen som utgör problem för mer konventionella högtalarsystem. Systemet finns i olika konfigurationer och med ett stort utbud av monteringsmöjligheter för att passa särskilda krav.

Högtalarna är 2-vägs line array högtalare, vardera innehållande 32 högtalarelement (8 x 10cm bashögtalare och 24 diskanter). Högtalarelementen är monterade vertikalt med minimalt utrymme mellan enskilda enheter i syfte att skapa en kontinuerligt linjär ljudkälla. Detta möjliggör ett enhetligt ljudtryck som bättre motstår dämpning med ökat avstånd.

SR-S4L högtalare har en linjär konstruktion anpassad för förstärkning av tal och musik på långa avstånd och SR-S4S har en mjukt böjd linje anpassad för ett 10° vertikalt täckningsområde och erbjuder perfekt ljud täckning på kortare avstånd (närfält).

Typ S Series högtalare begränsar effektivt vertikal ljud spridning för att fokusera riktverkan mot lyssningsområdet. Båda högtalarmodellerna (rak & krökt) kan kombineras till ett array som hanterar korta och långa avstånd.

Högtalarnas konstruktion och egenskaper reducerar oönskad ljudspridning mot tak och golv, vilket minskar reflektioner och ökar tydlighet även i ekande utrymmen och andra problem
miljöer.

Konstruktionen av högtalarna gör dem också mycket resistent mot irriterande återkoppling eftersom volymnivåerna inte blir höga nära högtalarna och gör inställningar förenklas.

Line Array högtalarna har inbyggda passiva filter som kan kopplas förbi för aktiv delning. För optimal återgivning finns presets till DSP.

Högtalaren kan också enkelt ställas in för hög impedans applikationer (100 Volt) genom att använda MT-S0601 anpassningstransformator.

 

 

TOA SR-S4L 
Typ Line Array, 2-vägs basreflex högtalare
Märkeffekt 600 Watt
Impedans 8Ω 
Känslighet 94 dB (1 W, 1 m)
Max SPL 122 dB
Frekvensomfång 70 - 20,000 Hz
Spridning Horisontalt: 90K
Vertikalt: 0K (Pelarens höjd)
Högtalarelement 8x 10 cm + 24x Dome diskant
Delningsfrekvens 3.500 Hz
IP klassning -
Fixerings medtod Beror på val av fäste
Anslutnings don Skruvplint samt 2x Neutrik Speakon NL4MP
Utförande | Finish Vit
Dimensioner 160 (B) × 895 (H) × 255 (D) mm
Vikt 16 kg