Hem » Talat larm | EN 54 Certifierat » Högtalare UTM » Bidirektiva högtalare » PASO C86/20-2EN | Bi-direktiv vandalsäker högtalare talat utrymningslarm

PASO C86/20-2EN | Bi-direktiv vandalsäker högtalare talat utrymningslarm

Artnr: PC86/20-2EN

Beskrivning

 

PASO C86/20-2EN | Bi-direktiv vandalsäker och vädersäker korridorhögtalare för talat utrymningslarm

PASO C86/20-2EN är en vandalsäker och vädersäker bi-direktiv (dubbelstrålande) ljudprojektor med ett kraftigt aluminiumhölje och frontgaller i stål. Ljudkvalitén är bra och högtalaren kan användas för tal och bakgrundsmusik.

PASO C86/20-2EN är certifierad för installation utomhus och inomhus i anläggningar för talat utrymningslarm, kapslingsklass IP-65 och arbetstemperatur ner till -25 grader.
De är utrustade med två högtalare som strålar åt motsatta håll och försedda med ett fast fäste för väggmontage (eller tak vid låg takhöjd). Transformator för 100V med effektlägen på 20W / 10W / 5W. Korridorhögtalaren är försedd med brandsäker kabel (längd 80 cm) för anslutning i kopplingsdosa. Den vattentäta konstruktionen, robusta konstruktionen och högkvalitativa materialen gör högtalaren lämpliga att användas utomhus året om eller på särskilt fuktiga platser (simbassänger etc.).

Egenskaper:
Mycket hög bygg och komponentkvalitet
Vandalsäker
Vädersäker, kapslingsklass IP-65 och arbetstemperatur ner till -25 grader
Bra ljudkvalitet
Tillverkad i Italien