Hem » Talat larm | EN 54 Certifierat » Högtalare UTM » Pelar Line Array » PASO C6120-EN | Pelar line array med ställbar öppningsvinkel talat utrymningslarm

PASO C6120-EN | Pelar line array med ställbar öppningsvinkel talat utrymningslarm

Artnr: PC6120-EN

Beskrivning


PASO C6120-EN | Pelar line array med ställbar öppningsvinkel talat utrymningslarm

PASO C6120-EN är en mycket snygg och välljudande professionell line array högtalare. Den passar för svåra akustiska miljöer likväl installationer där beställaren vill ha en snygg högtalare med bra ljud. Höljet är tillverkat av hållbart pulverlackerad aluminium. Högtalaren är helt vatten och dammtät och har under gallret ett speciellt tyg för absolut avvisning av atmosfäriska ämnen.
C6000-EN-serien har ett unikt integrerat passivt riktningsstyrningssystem som ger en konsekvent frekvensbaserad vertikal spridning och som ger användarna möjlighet att välja mellan två spridningslägen - smal respektive bred.
Funktionen ger enorm flexibilitet och är användbar vid såväl vertikal som horisontell montering. C6060N-EN är utrustade med fyra högkvalitativa specialdesignade 3” bredbandshögtalare. Line Array högtalaren är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och är IP55-certifierad och ett brett utbud av tillbehör finns för total systemkonfigurationsflexibilitet.

Egenskaper:
Passiv kolumnmatris, pelar line array
8 x 3 tum specialutveckalde högtalare med 0,7 tums talspole.
Unik vertikal spridningsvinkelväljare: 110°H x 15°V (smal), 110°H x 40°V (bred).
Keramiska anslutningar med termosäkring.
100V / 100W linjetransformator med effektväljare.
Aluminiumhölje med pulverlackering.
Lämplig även för utomhusinstallation i Sverige, IP-55 och arbetstemperatur -25°C ÷ +55°C