Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Om oss

 

SUPERSONIC SVENSKA AB, 
distribuerar högkvalitativ och modern ljud och ljus utrustning för offentliga miljöer.
Vi hjälper gärna våra återförsäljare med projektering, systemdesign, EASE analyser, driftsättning och inmätningar.
Våra produkter finns på konserthus, teatrar, nattklubbar, idrottshallar, kulturhus, scener och hos många uthyrningsföretag.         

Vi arbetar aktivt för att skapa långa och för alla parter gynsamma affärsrelationer med likväl kunder som leverantörer. Beroende på kundens behov kan vi leverera allt från enskilda produkter till kompletta systemleveranser. Vår filosofi är att ingen beställning är för liten eller stor. Affären består inte bara av en transaktion utan även av kringkunskap, vägledning och efterservice.

LLB09v
                                                                       Tidig LLB-mässa


Företaget grundades grundades 1999 av Johan Högfeldt med mångårig erfarenhet av systemdesign och elektro akustik. Vid sidan av distribution och marknadsföring av högkvalitativa produkter har företaget sedan starten haft serie och special tillverkning av högtalare. Under de första åren skedde det under varumärket Kräm som primärt hade intiktning på nattklubbsidan och där nådde stora framgångar och marknadsandelar.

Inför 2010 talet blev versamheten inriktad på ren distribution av starka och högkvalitativa varumärken. Produktportföjen expanderarde med Dynacord, FaitalPro och TOA Electronics.

Supersonic tilldelades så sent som 2012 Bosch Communication Systems utmärkelse "Newcomer of the Year" avseende väl utfört arbete med att expandera Dynacord på den svenska marknaden.