Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Om oss

 

SUPERSONIC SVENSKA AB, 
Distribuerar systemlösningar och högkvalitativ och modern utrustning för offentliga miljöer avseende:

Talat utrymningslarm
Ljuddistribution
Integerade anläggningar

Vi hjälper gärna våra partners, föreskrivare och kravställare med projektering, systemdesign, EASE analyser och akustiska simuleringar, driftsättning och inmätningar.
Våra produkter finns på arenor, köpcentrum, skolor, idrottshallar, kulturhus, med mera.         

Vi arbetar aktivt för att skapa långa och för alla parter gynsamma affärsrelationer med likväl kunder som leverantörer. Beroende på kundens behov kan vi leverera allt från enskilda produkter till kompletta systemleveranser. 

Supersonic är en certifierad anläggarfirma för utrymningslarm med talat meddelande SBF 502:1 enligt norm SBF 2018 och har behörig
a ingenjörer enligt SBF 2017. 
Vi arbetar även med standardisering och utveckling av apparatstandarder och nationella normer.

 

Certifierad anläggarfirma utrymningslarm med talat meddelande SIS Standard Developer

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Företaget grundades grundades 1999 av Johan Högfeldt med mångårig erfarenhet av systemdesign och elektro akustik.
Vid sidan av distribution och marknadsföring av högkvalitativa produkter, serie och special tillverkade vi högtalare för biografer och konserljud.

Inför 2010 talet blev versamheten inriktad på ren distribution av starka och högkvalitativa varumärken för distribuerade system och talat utrymningslarm.
Produktportföjen TOA Electronics, PASO, LDA Audiotech och Elko-Schmid .

 

 

    LLB09v
                                                                           Tidig LLB-mässa