Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Professionell Ljudutrustning » Digital Mixers » TOA M-864D

 

TOA M-864D | Digital mixer - zonmixer med avancerad automatisk signalbehandling och fjärrstyrning

TOA M-864D är en digital stereo mixer med 4 bussar och 15 ingångskanaler samt 6 utgångs kanaler varav 4 mono och 1 stereo REC utgång.

Avancerade akustiska kompensationer kan automatiskt utföras för kraftigt förbättrad taluppfattbarhet i rum med störande efterklang utan att använda akustiska mätinstrument.

Mixern har avancerade digitala signalbehandlingsfunktioner som automatiserad resonans kontroll, återkopplings eliminering, automatisk dämpnings av stereoingångar (Auto Mute eller Ducker), och full DSP med EQ på ingångs och utgångssidan.

TOA M-864D

Digital Zonmixer | 15 in - 6 ut | automatisk signal...
40 295,00