Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kabel » Färdiga kablar » Tele-Tele Balanserad » Tele Rak - Tele Rak

 

Färdigkontakterad balanserad Klotz kabel med Tele - Tele kontakter i olika längder.


Högkvalitativ obalanserad Klotz kabel med Neutrik eller Amphenol Tele till Tele kontakter, premium kabel som instrument kabel scenbruk, mobilt bruk, installation och studio. Fungerar utmärkt för överföring av analoga audiosignaler och som högkvalitativ instrumentkabel.

Tele Rak - Tele Rak

Balanserad Tele -Tele patchkabel med Amphenol kontakter
från 104,00

Tele Rak - Tele Rak

Balanserad Tele -Tele patchkabel med Neutrik kontakter
från 205,00

Tele Rak - Tele Rak

Balanserad Tele -Tele patchkabel med Neutrik kontakter
från 205,00

Tele Rak - Tele Rak

Balanserad Tele -Tele patchkabel med guldpläterade k...
från 79,00