Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Professionell Ljudutrustning » Rack | Cases

 

Cases | Kraftiga rackcase, mixercase och transportcase för mobilt bruk

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa rackcase, mixercase och transportcase för mobilt bruk.

Boschma cases är designade och tillverkade av kemikalie specialister som också är musiker och såg behovet av tåliga, prisvärda och funktionella case. Företaget specialtillverkar även case för militärt bruk och räddningskårer. Det går att special beställa Boschma produkter i ett stor antal färger.

Boschma Cases är tålliga, prisvärda och funktionella rackcase, mixercase och transport case