Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Motstånd

 

Motstånd för passiva filter för professionellt bruk, High End Hifi och billjud.


Vi har ett brett utbud av motstånd för passiva filter för såväl professionell användning som Hifi och billjud. Effektmotstånd av metall oxid film för optimal prestanda och impuls svar och keramiska hög effekts motstånd.

Resistorer (lat. resistere) minskar den elektriska strömmen som flyter genom dem genom att omvandla energi till värme. Det fysiska värde som anger den elektriska resistansen [R] är Ohm [Ω] (för att hedra den tyska fysikern Georg Simon Ohm). 

Uppgiften för motstånd i passiva filter är huvudsakligen att minska ljudnivån oberoende av frekvensen samt ingå i konjugatlänkar. Desto högre motstånd ju mer energi omvandlas till värme.