Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Lödtenn

 

Lödtenn för passiva delningsfilter och elektronik


Special lödtenn med olika legeringar med betydlight högre renhet än vad som krävs enligt DIN standard. Blyfri och skonsam mot utrustning och användare.

Loden fungerar utmärkt för passiva filter och elektronik för Hifi och profesionell användning.

Lödtenn

Tenn-koppar legering
från 32,10

Lödtenn

Silver-Tenn-koppar legering
från 55,60

Lödtenn

Guld-Silver-Koppar-Tenn legering
från 64,20

Lödtenn

High End Guld-Silver-Koppar-Tenn legering
från 72,80