Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Kretskort

 

 

Kretskort för passiva delningsfilter


Mundorf Multiboard är ett kretskorts system utvecklats för snabb och okomplicerad konstruktion av passiva delningsfilter. Sidan för lödning är uppdelad i fyrkanter vilka mäter ca. 10x10 mm. En rad tillbehör som skruvplintar för anslutning av kablar finns.

 

Kretskort

Kretskort i olika storlekar
från 40,70

Kretskort

Kretskorts Terminaler
från 17,12

Kretskort

Mundorf Kabelskor
från 2,14