Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Distribuerat Ljud | 100V PA » Högtalare » Horn Array Högtalare

 

Horn Array Högtalare


Unikt och perfekt produktval för att nå hög läsbarhet av tal över långa sträckor och stora ytor.

Förutom applikationer där den långa räckvidden krävs för att distribuera talinformation (t.ex. flygplatser, skidanläggningar, fabriker, torg och fritidsparker) ökar även horn array högtalaren taluppfattbarheten också på standard avstånd och under extrema förhållanden.

 

Horn Array Högtalare

50 W | SPL 131dB | 100 Volt | IP-65
från 620,00