Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kabel » Färdiga kablar » CAT5 Mobilt bruk » etherCON - etherCON

 

 

Högkvalitativ Klotz CAT5 kabel, RAMCAT, för ljudöverföring till mobilt bruk med Neutrik etherCON kontakter.


Vi har ett stort utbud av högkvalitativ Klotz CAT5 RAMCAT kabel och CAT5 multikabel med Neutrik etherCON och RJ45 kontakter. Utvecklade för mobilt bruk och är testad / certifierad för A-Net, AVB, CobraNet, Dante, EatherSound, Ravenna med mera. Fullt kompatibel med mixerbord från Yamaha, Digigram, Allen & Heat med flera

etherCON - etherCON

Klotz RAMCAT tålig och flexibel CAT5 för mobilt bruk...
från 257,00

etherCON - etherCON

Klotz RAMCAT CAT5 på vinda för mobilt bruk. Neutrik ...
från 3 488,00

etherCON - etherCON

Klotz CAT5 för mobilt bruk. Neutrik etherCON kontakter
från 630,00

etherCON - etherCON

Klotz CAT5 på vinda för mobilt bruk. Neutrik etherCO...
från 3 287,00