Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Professionell Ljudutrustning » Array Mikrofoner

 

Array Mikrofoner med aktiv realtids styrning


Talaren kan bli mycket mer aktiv med åhörarna och vrida eller luta huvudet för att hantera olika delar av publiken och eller gestikulera naturligt utan oro för placeringen av mikrofonen.

Unika aktiva array mikrofoner som aktivt följer ljudkällan och filtrerar bort oönskat bakgrundsljud. Aktiva Array mikrofoner med realtidsstyrning höjer även taket för återkoppling. Trådlösa mikrofonsystem för professionell användning för scen, kyrkor, aulor med mera. UHF eller infraröd sändningsteknik och skalbara tråd

Array Mikrofoner

Array Mikrofon med aktiv realtidsstyrning
24 900,00

Array Mikrofoner

Array Mikrofon med aktiv realtidsstyrning - Vit
Begär pris

Array Mikrofoner

Styrenhet Array Mikrofon
12 025,00